Hoofd : Bestandsextensies : .vic Het dossier

.vic Bestandsextensie

Bestandstype1 ViziGen Code Import Mappings File

Ontwikkelaar ViziGen
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is VIC file?

Bevat importtoewijzingen die worden gebruikt door ViziGen, een softwareontwikkelingsprogramma voor het genereren van broncodebestanden voor elke programmeertaal; bepaalt hoe informatie uit een UML-modelleertool wordt geïmporteerd in ViziGen.

Programma's die openen VIC bestanden
Windows
ViziGen

Bestandstype2 VICAR Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.VIC optienummer2

Afbeelding gemaakt in de VICAR-indeling (Video Image Access and Retrieval), oorspronkelijk ontwikkeld voor beeldgegevens van planetaire missies; bevat een ASCII-tekstkop en één of meer afbeeldingen die zijn opgeslagen als records van binaire gegevens; het meest algemeen bekend voor het opslaan van vastgelegde beelden van planetaire missiesystemen.

Meer informatie

VICAR-afbeeldingen zijn ontworpen voor het onbemande planetaire ruimtevaartuig van het Jet Propulsion Laboratory (JPL). Ze werden in de jaren zeventig en tachtig gebruikt voor de volgende missies: Mariner 9 to Mars, Mariner 10 to Mercury and Venus, Voyager to the outer planets.

VICAR-afbeeldingen worden ook gebruikt voor cartografie, biomedische, geologie, en astronomietoepassingen.

Programma's die openen VIC bestanden
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
IMG2PNG
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over VIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vic is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VICAR Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.