Hoofd : Bestandsextensies : .vgz Het dossier

.vgz Bestandsextensie

Bestandstype1 DigitalVDO Compressed Video File

Ontwikkelaar Chateau Technical Corp
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is VGZ file?

Videobestand opgenomen met een VGuard digitale videokaart of een DigitalVDO beveiligingscamera (CCTV) -systeem; gecomprimeerd met behulp van Super Motion Image Compression Technology (SMICT); kan worden afgespeeld met VG Player.

Programma's die openen VGZ bestanden
Windows
VG Player

Bestandstype2 Video Game Music Compressed File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.VGZ optienummer2

Gecomprimeerd audiobestand gemaakt om de grootte van .VGM bestanden te verkleinen; slaat een videogamemuziek (VGM) audiobestand op gecomprimeerd met .GZ -compressie; kan worden afgespeeld met elke VGM-speler die het gecomprimeerde formaat accepteert.

Meer informatie

VGZ-bestanden worden gebruikt om videogamemuziek op te slaan die wordt gebruikt door oudere spelsystemen, zoals de Sega Genesis en Sega Game Gear.

Programma's die openen VGZ bestanden
Windows
Audio Overload
Linux
Audio Overload
Macintosh
Audio Overload
Cog

Over VGZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vgz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Video Game Music Compressed File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.