Hoofd : Bestandsextensies : .vfs Het dossier

.vfs Bestandsextensie

Bestandstype1 Virtual File System Index

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is VFS file?

Bestand met een index van mappen en bestanden die zijn opgeslagen op een harde schijf of ander media-apparaat; gebruikt voor het maken van een virtueel bestandssysteem, wat het browsen en zoeken naar bestanden kan versnellen.

Meer informatie

HP All-in-One printers maken mogelijk een nieuw VFS-bestand op geheugenkaarten die in de kaartsleuf zijn geplaatst. Dit gebeurt wanneer de optie "Sneller browsen" is ingeschakeld. Om te voorkomen dat VFS-bestanden worden toegevoegd aan geheugenkaarten, drukt u op de knop "Setup" op de printer, kiest u "Voorkeuren", selecteert u vervolgens "Sneller browsen inschakelen" en kiest u "UIT". Het VFS-bestand dat door de printer wordt gemaakt, wordt vaak genoemd .HPIMAGE.VFS. Dit bestand slaat .JPG miniatuurafbeeldingen op die door de printer zijn gemaakt om sneller door het LCD-display van de printer te bladeren.

OPMERKING: Sommige VFS-bestanden, inclusief het .HPIMAGE.VFS-bestand, kunnen met het VFAT-bestandssysteem worden gemount met behulp van de Linux mount opdracht met de -o loop optie.

Programma's die openen VFS bestanden
Windows
Not meant to be opened manually
Used by various hardware devices
Linux
mount
Macintosh
Used by various hardware devices

Bestandstype2 VentaFax Schedule File

Ontwikkelaar Venta Association
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.VFS optienummer2

Bestand dat wordt gebruikt door VentaFax, een computerprogramma dat wordt gebruikt voor het verzenden van faxen; bevat een reeks geplande taken; gebruikt om verzonden en ontvangen faxen in te plannen en bij te houden.

Meer informatie

Gebruikers kunnen de toegang tot het faxschema worden geweigerd op basis van hun machtigingen.

Programma's die openen VFS bestanden
Windows
Venta Association VentaFax

Bestandstype3 Animated Slide File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.VFS optienummer3

Een VFS-bestand is een geanimeerde dia die wordt gebruikt door VideoMakerFX en Explaindio. Het wordt opgeslagen in een archiefindeling en slaat bronnen op waaruit een dia bestaat, inclusief afbeeldingen, audio en texturen. VFS-bestanden worden meestal gebruikt voor het maken van promotievideo's, bedrijfspresentaties en productrecensies.

Meer informatie

VFS-bestanden kunnen worden gemaakt en geopend door VideoMakerFX en Explaindio. Het VFS-bestand is het hoofdbestandsformaat dat aan de twee programma's is gekoppeld, op dezelfde manier als hoe het .PPTX -formaat aan Microsoft PowerPoint is gekoppeld. Als u het VFS-bestand wilt delen met iemand die geen van de programma's bezit, kunt u het naar een meer algemeen ondersteunde indeling exporteren.

Programma's die openen VFS bestanden

Over VFS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vfs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Animated Slide File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.