Hoofd : Bestandsextensies : .vf Het dossier

.vf Bestandsextensie

Bestandstype VEGAS Movie Studio Project File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.VF optienummer

Videobewerkingsproject gemaakt met MAGIX VEGAS Movie Studio; slaat de projecttijdlijn, effecten, overgangen en verwijzingen naar de video- en audiofragmenten die door het project worden gebruikt, op; kan met behulp van Vegas Movie Studio + DVD of Vegas + DVD-software naar een DVD worden geëxporteerd.

Meer informatie

VEGAS Movie Studio + DVD is gericht op consumenten en is ook verkrijgbaar in een Platinum-editie, die HDV en 5.1 surround sound-mixing ondersteunt. Vegas + DVD is gericht op professionals in videobewerking en biedt geavanceerde bewerkingsmogelijkheden. OPMERKING: Vegas-software werd eerder door Sony ontwikkeld voordat ze in 2016 werd overgenomen door MAGIX.

Programma's die openen VF bestanden
Windows
MAGIX VEGAS

Over VF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VEGAS Movie Studio Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.