Hoofd : Bestandsextensies : .vem Het dossier

.vem Bestandsextensie

Bestandstype1 Meta Media Video E-Mail File

Ontwikkelaar Meta Media
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is VEM file?

Videobestand gemaakt met Meta Media-software; kan worden geëxporteerd vanaf digitale opnameapparaten, zoals videoconferenties, video-entertainment, videobewakingsapparatuur en webcams.

Meer informatie

Sommige Meta Media-softwareprogramma's laten videobestanden delen via e-mail. Deze bestanden worden geëxporteerd in VEM-indeling, daarom worden VEM-bestanden vaak gezien als e-mailbijlagen.

Omdat het VEM-formaat een eigen video-indeling is, kunnen VEM-videobestanden alleen met Meta Media worden afgespeeld Videospeler (mmvem.exe).

Programma's die openen VEM bestanden
Windows
Meta Media Video Player

Bestandstype2 Virtual Expander Compressed File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.VEM optienummer2

Bestand gecomprimeerd met het Virtual Expander-hulpprogramma van Sony, een bestandscompressie- en decompressieprogramma op de Sony Micro Vault-flashstations.

Meer informatie

OPMERKING: Bestanden die zijn gecomprimeerd met Virtual Expander worden opgeslagen in de map VirtualExpander_WW. Als u de bestanden rechtstreeks in de map bekijkt, hebben ze mogelijk dezelfde bestandsnaam en extensie als het oorspronkelijke niet-gecomprimeerde bestand. Als u een bestand in de map VirtualExpander_WW wilt decomprimeren, sleept u het eenvoudigweg uit de map en wordt het automatisch uitgepakt.

Programma's die openen VEM bestanden
Windows
Sony Virtual Expander

Over VEM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vem is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Virtual Expander Compressed File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.