Hoofd : Bestandsextensies : .veg Het dossier

.veg Bestandsextensie

Bestandstype1 VEGAS Video Project

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is VEG file?

Een VEG-bestand is een videoproject gemaakt door MAGIX VEGAS, een professionele videobewerking en een toepassing voor het maken van schijven. Het bevat een tijdlijn met audio- en videotracks, overgangen, tekstinhoud, speciale effecten en verwijzingen naar projectmedia, zoals video- en audiobestanden die door het project worden gebruikt.

Meer informatie

VEG-bestand geopend in MAGIX VEGAS Pro 16

VEG-bestanden worden door VEGAS voornamelijk gebruikt om projecten op te slaan, maar worden ook gebruikt voor sjablonen en archieven (het VEG-bestandsformaat blijft hetzelfde). Door het VEG-bestand als sjabloon te gebruiken, kunnen gebruikers dezelfde instellingen voor verschillende projecten behouden. Door een VEG-bestand als een archief te gebruiken, kunt u back-ups van projecten opslaan die u op een later tijdstip kunt openen. Selecteer Bestand → Exporteren → VEGAS-projectarchief om uw project voor archiveringsdoeleinden op te slaan.

Afgeronde VEGAS-projecten kunnen direct online worden gedeeld met VEGAS. Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar verschillende digitale videoformaten, waaronder .AAF (Pro Tools of Media Composer), .PRPROJ (Premiere of After Effects) en .FCPXML (Final Cut Pro X).

OPMERKING: VEGAS-software werd eerder door Sony ontwikkeld voordat ze in 2016 werd overgenomen door MAGIX.

Programma's die openen VEG bestanden
Windows
MAGIX VEGAS

Bestandstype2 Vue Vegetation file

Ontwikkelaar E-on Software
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.VEG optienummer2

3D-scènebestand gebruikt door E-on Vue, een toepassing voor het modelleren van omgevingen en atmosferen; slaat installatiemodellen op die kunnen worden opgenomen in een Vue-scène; kan worden gebruikt voor het genereren van fractals van planten op terreinen of andere landschappen.

Programma's die openen VEG bestanden
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Over VEG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .veg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Vue Vegetation file beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.