Hoofd : Bestandsextensies : .vec Het dossier

.vec Bestandsextensie

Bestandstype1 Orbiter Vector Map File

Ontwikkelaar Martin Schweiger
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is VEC file?

Bestand gebruikt door Orbiter, een gratis simulatieprogramma voor ruimtevluchten; definieert een vectorkaart, die wordt gebruikt voor het weergeven van vormen van ruimtevoorwerpen (bijv. planeten); opgeslagen in een platte tekstindeling en bevindt zich in de map \ Config \ ... \ Data \ van de Orbiter-installatie.

Programma's die openen VEC bestanden
Windows
Orbiter

Bestandstype2 CX-Designer Shape File

Ontwikkelaar OMRON
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.VEC optienummer2

Vectorvorm gebruikt door CX-Designer, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van de scherminterface voor Programmeerbare Terminals (PT's) van OMRON; slaat een vorm op die als een afbeelding op het scherm kan werken.

Meer informatie

U kunt nieuwe vormen maken via het Bibliotheekvenster van CX-Designer. Klik met de rechtermuisknop op een getekende vorm of geïmporteerde afbeelding en kies "Register Shape File" om het als een VEC-bestand in de bibliotheek op te nemen.

OPMERKING: OMRON PT's worden gebruikt voor het besturen van machines via een aanraakscherminterface.

Programma's die openen VEC bestanden

Bestandstype3 Vectrex Game ROM File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.VEC optienummer3

Een VEC-bestand is een spel-ROM-bestand dat wordt gebruikt door Vectrex-emulators, die Vectrex-spellen kunnen spelen alsof ze op het oorspronkelijke systeem zijn uitgevoerd. Het bevat een kopie van de spelgegevens die uit de originele spelcassette zijn gedumpt.

Meer informatie

VEC-bestanden worden door verschillende emulators gebruikt om oudere Vectrex-spellen op computers te spelen. Sommige Vectrex-emulators die VEC-bestanden kunnen openen, zijn MESS, Vecx en OpenEmu.

Vectrex is een console voor videospellen die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1982 door General Consumer Electronics en vervolgens door Milton Bradley Company van 1983 tot 1984. Vectrex-game titels zijn Berzerk, Armor Attack, Scramble, Space Wars, Star Castle, Rip-Off, Web Wars en Starhawk.

Programma's die openen VEC bestanden
Windows
MESS
Linux
ParaJVE
Macintosh
OpenEmu
Vecx

Bestandstype4 IDRISI Vector File

Ontwikkelaar IDRISI
Categorie GIS-bestanden
Formaat Text and Binary

.VEC optienummer4

GIS-bestand gemaakt in IDRISI-vector (VEC) -formaat; gebruikt voor het opslaan van vormen en ze tekenen als kaarten of kaartelementen; ondersteunt punten, lijnen en polygonen en kan worden opgeslagen in een ASCII-tekstindeling of een binair formaat.

Meer informatie

VEC-bestanden moeten ook een bijpassend .DVC -bestand hebben dat nodig is om de gegevens te bekijken.

Programma's die openen VEC bestanden

Over VEC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vec is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IDRISI Vector File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.