Hoofd : Bestandsextensies : .vdr Het dossier

.vdr Bestandsextensie

Bestandstype VirtualDub Signpost File

Ontwikkelaar Avery Lee
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.VDR optienummer

Bestand gemaakt door VirtualDub, een programma dat voornamelijk wordt gebruikt voor het bewerken van .AVI filmclips in Windows; host beeld per frame videogegevens die kunnen worden geconverteerd en worden aangeboden aan programma's met specifieke eigenschappen die zijn ingesteld in VirtualDub; gebruikt om compatibele videoformaten aan videobewerkingsprogramma's te leveren.

Meer informatie

VirtualDub Frameserver host "dummy" VDR-videobestanden, die in een ander videobewerkingsprogramma worden geopend en vervolgens "frame voor frame" worden "geserveerd". VDR-bestanden zien eruit en gedragen zich net als gewone videobestanden in Windows, ook al worden ze op de achtergrond gehost en op de achtergrond geconverteerd door VirtualDub.

VDR-bestanden kunnen ook worden gezien met een ".vdr.avi" dubbel bestand extensie, die kan worden gebruikt voor programma's die alleen een AVI-videobestand met de extensie ".avi" kunnen herkennen. VirtualDub biedt een proxyhandler die VDR-bestanden registreert naast AVI-bestanden in Windows, maar het kan ervoor zorgen dat andere programma's niet goed werken.

Programma's die openen VDR bestanden
Windows
VirtualDub
Pegasys TMPGEnc
Custom Technology Cinema Craft Encoder

Over VDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vdr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VirtualDub Signpost File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.