Hoofd : Bestandsextensies : .vcrd Het dossier

.vcrd Bestandsextensie

Bestandstype Windows Vault Credentials File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.VCRD optienummer

Bestand gemaakt door Windows Vault, een beveiligingsprogramma geïntroduceerd met Windows 7 dat gebruikersnamen en wachtwoorden voor Windows-gebruikers kan opslaan; bevat de gebruikersreferenties (wachtwoorden, enz.) in een gecodeerde indeling; vereist een bijbehorend schemabestand ( .VSCH ) en beleidsbestand ( .VPOL ) om de gebruikersreferenties te verifiëren.

Meer informatie

VCRD-bestanden, evenals VPOL- en VSCH-bestanden, worden opgeslagen in de volgende map:

C: \ ProgramData \ Microsoft \ Vault \

OPMERKING: Windows Vault is toegankelijk via de Credential Manager in Windows. Open het Configuratiescherm van Windows, kies Gebruikersaccounts en Family Safety en selecteer vervolgens Credential Manager.

Programma's die openen VCRD bestanden
Windows
Microsoft Windows Vault
Passcape Password Recovery

Over VCRD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vcrd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Vault Credentials File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.