Hoofd : Bestandsextensies : .vcd Het dossier

.vcd Bestandsextensie

Bestandstype1 Virtual CD

Ontwikkelaar H+H
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is VCD file?

Een vcd-bestand is een schijfkopie van een cd of dvd en wordt door Windows herkend als een echte schijf, ook al staan de gegevens op de harde schijf. Met VCD-bestanden kunnen cd's en dvd's worden gebruikt zonder dat fysieke schijven nodig zijn en is het handig voor het plaatsen van schijven op netwerkcomputers.

Meer informatie

Als u een VCD-bestand ontvangt, kunt u dit openen met geselecteerde brandprogramma's voor branden en rippen van cd's en dvd's, zoals H + H Software Virtual CD, Roxio Popcorn, Roxio Toast en Roxio Creator NXT Pro. VCD-bestanden kunnen ook worden afgespeeld met de gratis MPlayer.

Programma's die openen VCD bestanden
Windows
Roxio Creator
CyberLink PowerDVD
HH Software Virtual CD
WinMount International WinMount
Macintosh
Roxio Toast

Bestandstype2 FarStone Virtual Drive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.VCD optienummer2

Kopie van een CD of onbeveiligde dvd die is opgeslagen als een gecomprimeerde afbeelding of virtuele schijf; kan worden uitgevoerd in plaats van de originele schijf in maximaal 23 virtuele schijven.

Programma's die openen VCD bestanden

Bestandstype3 Valve Choreography Data File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.VCD optienummer3

Bestand gebruikt door de Valve Source-spelengine; gemaakt door de Faceposer-tool, die is opgenomen in de bron-SDK; redt gezichtsuitdrukkingen, lipsynchronisaties en bewegingssequenties voor acteurs in de scène; vaak gebruikt voor het scripten van tussenfilmpjes.

Meer informatie

VCD-bestanden worden opgeslagen in een XML-achtige tekstindeling.

Programma's die openen VCD bestanden

Bestandstype4 Value Change Dump File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.VCD optienummer4

Gegevensverzameling gegenereerd door logica-simulatieprogramma's en opgeslagen in een tekstindeling; bevat header-informatie, variabele definities en waardeveranderingen voor gespecificeerde variabelen; waardewijzigingen worden gegeven in scalaire of vectorindeling, op basis van het type variabele.

Programma's die openen VCD bestanden
Windows
Altera Quartus II
Linux
GTKWave

Over VCD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vcd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Value Change Dump File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.