Hoofd : Bestandsextensies : .vc4 Het dossier

.vc4 Bestandsextensie

Bestandstype1 Virtual CD Disc Image

Ontwikkelaar H+H Software
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is VC4 file?

Bestand gemaakt door H + H Software Virtual CD disc imaging software; slaat een exacte kopie van een schijf op en kan worden gemount zonder dat de fysieke CD hoeft te worden ingevoegd; herkend door verschillende schijfontwerpprogramma's.

Meer informatie

Wanneer een VC4-bestand wordt gemaakt, maakt Virtual CD ook .000 , ".001," ".002," etc. bestanden die de gegevens opslaan voor de schijfimage. VC4-bestanden kunnen op virtuele cd worden geopend om de inhoud van de schijfimage te bekijken.

OPMERKING: Virtuele cd-editorprojecten ( .VCX bestanden) worden gebruikt om VC4-bestanden te maken.

Programma's die openen VC4 bestanden
Windows
MagicISO
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
HH Software Virtual CD

Bestandstype2 Visual C++ 4 File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.VC4 optienummer2

Makefile met C / C ++ broncode gemaakt door Microsoft Visual C ++; kan worden verwezen door een Visual C ++ -project ( .VCPROJ -bestand); VC4 is ook een afkorting die wordt gebruikt om naar het Visual C ++ 4-programma te verwijzen.

Programma's die openen VC4 bestanden
Windows
Microsoft Visual C++

Over VC4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vc4 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual C++ 4 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.