Hoofd : Bestandsextensies : .vbhtml Het dossier

.vbhtml Bestandsextensie

Bestandstype ASP.NET Razor Web Page

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.VBHTML optienummer

Visual Basic HTML-webbestand gebruikt door Razor, een ASP.NET-viewengine die webpagina's genereert op een Microsoft IIS-webserver; vergelijkbaar met een standaard ASP.NET-webpagina ( .ASP of .ASPX -bestand), maar gebruikt een iets andere syntaxis die nieuwe HTML-templatereigenschappen biedt.

Meer informatie

VBHTML-bestanden worden uitgevoerd door IIS-webserver, die de Razor-engine gebruikt om een webpagina te genereren die naar de webbrowser van de client wordt verzonden.

OPMERKING: VBHTML-bestanden lijken op .CSHTML (C # HTML) -bestanden, maar gebruik een iets andere syntaxis die dichter bij de Visual Basic-taal staat.

Programma's die openen VBHTML bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio

Over VBHTML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vbhtml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ASP.NET Razor Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.