Hoofd : Bestandsextensies : .v264 Het dossier

.v264 Bestandsextensie

Bestandstype v264 IPROBOT3 Video File

Ontwikkelaar Tenvis
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.V264 optienummer

Een V264-bestand is een video gemaakt door IPROBOT3, een internetprotocamera die wordt gebruikt voor bewaking. Het slaat een video op die is opgeslagen in het v264-formaat, een aangepaste versie van de H.264-standaard voor videocompressie.

Meer informatie

IP-camera's kunnen gegevens verzenden en ontvangen via internet. Ze lijken op webcams, maar worden gebruikt voor surveillance, zoals inchecken bij ouderen, huisdieren en baby's. De IPROBOT3-netwerkcamera neemt video op en slaat deze op als een V264-bestand.

OPMERKING: Helaas wordt het v264-videoformaat niet breed ondersteund waardoor het moeilijk is om V264-bestanden te bekijken met andere programma's dan de V264Player.

>
Programma's die openen V264 bestanden
Windows
V264Player

Over V264 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .v264 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype v264 IPROBOT3 Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.