Hoofd : Bestandsextensies : .v12.suo Het dossier

.v12.suo Bestandsextensie

Bestandstype Visual Studio 2013 Solution User Options File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.V12.SUO optienummer

Gebruikersinformatiebestand gemaakt door Visual Studio 2013, een softwareontwikkelingstool die wordt gebruikt voor het maken van Windows-programma's en webtoepassingen; gestructureerd in een binair formaat; slaat gebruikersinformatie op zoals geopende gereedschapsvensters, details van opstartprojecten, gebruikerstaken en geopende bestanden.

Meer informatie

Wanneer u een project sloot en het opnieuw opent, blijven al uw geopende bestanden, positie van vensters en andere details hetzelfde vanwege de informatie in het V12.SUO-bestand. Het bestand wordt verwezen door VSPackages gemaakt met Visual Studio, geopend door de methode LoadUserOptions en aangepast door de methoden WriteUserOptions en SaveUserOptions.

De samengestelde extensie stijgt met elke nieuwe versie van Visual Studio. Visual Studio 2012 maakt gebruik van de .V11.SUO extensie.

OPMERKING: als het V12.SUO-bestand te groot wordt, kan het worden verwijderd om de prestaties van Visual Studio te verbeteren. Als u dit echter verwijdert, verliest u de gebruikerspecifieke gegevens in het bestand.

Programma's die openen V12.SUO bestanden

Over V12.SUO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .v12.suo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual Studio 2013 Solution User Options File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.