Hoofd : Bestandsextensies : .v Het dossier

.v Bestandsextensie

Bestandstype1 Verilog Source Code File

Ontwikkelaar Accellera
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is V file?

Een bestand met een V-bestandsextensie kan een broncodebestand zijn dat is geschreven in de Verilog hardwarebeschrijvingstaal (HDL). Het specificeert een model van een elektronisch systeem. V-bestanden bevatten meestal Verilog 2005-broncode, maar ze kunnen ook een van de oudere Verilog-standaarden gebruiken, zoals Verilog-95 of Verilog 2001.

Meer informatie

Verilog 2005 is vervangen door SystemVerilog, dat de vorige standaard bouwt, maar nieuwe ontwerpmodelleringsfuncties toevoegt. SystemVerilog-bronbestanden hebben de bestandsextensie .SV .

OPMERKING: de bronbestanden van Verilog worden opgeslagen als gewone tekst en kunnen worden geopend in een teksteditor zoals Notepad ++.

Programma's die openen V bestanden

Bestandstype2 Subsampled Raw YUV Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.V optienummer2

Raw "V" -bestand gemaakt door ppmtoyuvsplit, een Unix-programma dat wordt gebruikt om Portable PixMap-afbeeldingen ( .PPM -bestanden) te splitsen in .Y , .U en V-bestanden; slaat de "V" -chrominantie of kleurcomponent voor de afbeelding op; kan worden teruggezet naar het oorspronkelijke PPM-bestand met behulp van het hulpprogramma yuvsplittoppm.

Meer informatie

V-bestanden slaan afbeeldingsgegevens op in een formaat dat vereist is door de Stanford MPEG-codec.

OPMERKING: De hulpprogramma's voor de yuvsplittoppm- en ppmtoyuvsplit-opdrachtregel maken deel uit van het op netpbm Unix gebaseerde grafische pakket

Programma's die openen V bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
Linux
yuvsplittoppm
ppmtoyuvsplit

Bestandstype3 Coq Source Code File

Ontwikkelaar ADT Coq
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.V optienummer3

Ontwikkelaarsbestand gebruikt door Coq, een toepassing die wordt gebruikt om wiskundige bewijzen te ontwikkelen; opgeslagen in een tekstformaat en bevat broncode geconstrueerd in de Gallina-taal, die is gebaseerd op een expressieve formele taal die de Calculus of Inductive Constructions (CIC) wordt genoemd; gebruikt voor het opslaan van wiskundige bewijzen.

Meer informatie

Ontwikkelaars specificeren expressies in V-bestanden met de Gallina "volkstaal", wat de syntaxis of taal van opdrachten is voor de Gallina-taal. Zodra V-bestanden zijn geschreven, kunnen ze worden gecompileerd en worden uitgevoerd met de Coq Proof Assistant IDE, die de programmanaam CoqIDE heeft.

OPMERKING: Development for Coq, voorheen beheerd door The Coq Development Team, is nu onderhouden door ADT Coq. ADT staat voor "Action for Technological Development."

Programma's die openen V bestanden
Linux
CoqIDE

Over V bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .v is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Coq Source Code File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.