Hoofd : Bestandsextensies : .usertile-ms Het dossier

.usertile-ms Bestandsextensie

Bestandstype Windows 8 User Tile File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.USERTILE-MS optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door het voorbeeld van de ontwikkelaar en de preview van Windows 8 en wordt vervangen door het .ACCOUNTPICTURE-MS -formaat in de laatste versie van Windows 8; slaat de "gebruikertegel" op, die de afbeelding van de gebruiker is die op het startscherm verschijnt; bevat vaak een stockfoto of een foto gemaakt met de webcam van de computer.

Meer informatie

USERTILE-MS-bestanden worden opgeslagen in de directory C: \ Users \ [user] \ User Tiles \. Ze worden opgeslagen in een eigen indeling en kunnen niet worden bekeken met een standaard afbeeldingsviewer.

OPMERKING: Microsoft verwees naar afbeeldingen van gebruikersaccounts als "gebruikerstegels" tot de officiële versie van Windows 8, waarna ze verwezen naar ze als 'accountafbeeldingen'.

Programma's die openen USERTILE-MS bestanden

Over USERTILE-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .usertile-ms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows 8 User Tile File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.