Hoofd : Bestandsextensies : .upr Het dossier

.upr Bestandsextensie

Bestandstype1 Fractal Parameters File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is UPR file?

Gegevensbestand gebruikt door fractal wiskunde en kunstprogramma's zoals Apophysis en Ultra Fractal; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en bevat de parameters die worden gebruikt om een fractal-afbeelding te genereren; vaak gebruikt voor vlamfractalen; ook gebruikt voor het delen van fractal-sets met anderen.

Meer informatie

Omdat de UPR-indeling fractalparameters opslaat in plaats van een bitmap, kan het fractalbeeld mathematisch worden gerenderd en ingezoomd zonder kwaliteitsverlies. Programma's die UPR-bestanden weergeven, kunnen over het algemeen elke weergave binnen de fractalafbeelding opslaan als een rasterafbeelding zoals een .PNG , .JPG of .BMP bestand. OPMERKING: Apophysis is beschikbaar in een bron codeformaat.

Programma's die openen UPR bestanden

Bestandstype2 FileMaker User Dictionary

Ontwikkelaar FileMaker
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.UPR optienummer2

Gegevensbestand gebruikt door FileMaker, een desktopdatabasetoepassing; bevat een door de gebruiker gedefinieerde woordenlijst die wordt gebruikt voor spellingcontrole-uitzonderingen bij het controleren van een database of formulier; verschilt van een .MPR -bestand, dat een standaard FileMaker-taalwoordenboek is.

Meer informatie

De standaard gebruikersdirectory is User.upr, die zich bevindt in de map / Dictionaries / van een FileMaker-installatie. U kunt de woordenlijst in dit woordenboek openen door Bewerken → Spelling → Gebruikerswoordenboek bewerken ... in FileMaker te selecteren.

Programma's die openen UPR bestanden
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Over UPR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .upr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FileMaker User Dictionary beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.