Hoofd : Bestandsextensies : .upf Het dossier

.upf Bestandsextensie

Bestandstype1 MicroStation User Preferences File

Ontwikkelaar Bentley Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is UPF file?

instellingenbestand gemaakt door MicroStation, een 3D CAD-modelleringstool; bewaart gebruikersvoorkeuren zoals sneltoetsen, werkruimte-instellingen en de instellingen die zijn opgegeven in het dialoogvenster Werkruimte → Voorkeuren; zorgt ervoor dat voorkeuren onthouden worden.

Programma's die openen UPF bestanden

Bestandstype2 Panono Unstitched Panorama Format

Ontwikkelaar Von Panono
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.UPF optienummer2

Een UPF-bestand bevat 36 beelden die zijn vastgelegd door Panono, een 360 graden panoramische camera. Het slaat 36 beelden op die worden vastgelegd door de 36 camera's van Panono en opgeslagen in het Unstitched Panorama Format (UPF).

Meer informatie

De Panono is een bolvormige camera die in de lucht wordt gegooid om 360-gradenbeelden vanuit een unieke hoek vast te leggen. Wanneer het apparaat zich op het hoogste punt bevindt, leggen de 36 camera's op het apparaat 36 afbeeldingen vast, die zijn opgeslagen in het UPF-bestand. De afbeeldingen zijn ongestikt, maar wanneer ze in de Panono Cloud worden bekeken, worden ze aan elkaar geplakt voor een naadloos 360-gradenbeeld. U kunt UPF-bestanden downloaden van de Panono Cloud en de afzonderlijke afbeeldingen die zijn opgeslagen in een UPF-bestand samenvoegen met software van derden of de afbeeldingen converteren naar het .JPEG -formaat met de Panono UPF-converter.

Programma's die openen UPF bestanden

Bestandstype3 Unified Power Format File

Ontwikkelaar IEEE
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.UPF optienummer3

CAD-bestand gemaakt in Uniform Power Format (UPF), een indeling die wordt gebruikt voor het annoteren van een ontwerp voor elektrische energie; kan informatie opslaan voor stroombronnen, stroomregelingen en beveiligingsmechanismen; maakt het mogelijk om een energieontwerp te documenteren.

Meer informatie

De UPF-standaard is ontwikkeld door Accellera maar vervolgens overgedragen aan IEEE.

Programma's die openen UPF bestanden
Windows
Accellera load_upf

Over UPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .upf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Unified Power Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.