Hoofd : Bestandsextensies : .uop Het dossier

.uop Bestandsextensie

Bestandstype1 Uniform Office Presentation

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is UOP file?

Presentatiebestand gemaakt in de Uniform Office Format (UOF), een open documentindeling gemaakt voor Chinese kantoorproductiviteitstoepassingen; gebruikt XML om de presentatie te beschrijven en slaat de presentatie op als een gecomprimeerd archief.

Meer informatie

UOP-bestanden lijken op .ODP -bestanden gemaakt met de OASIS OpenDocument-standaard, maar de indelingen zijn niet compatibel met elkaar.

UOP-bestanden kunnen worden geopend met programma's zoals OpenOffice .org en LibreOffice.

Programma's die openen UOP bestanden
Windows
LibreOffice
Linux
LibreOffice
Macintosh
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 Ultima Online Patch File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.UOP optienummer2

Patch of update bestand dat het Ultima Online-videogame update; waarnaar wordt verwezen door de Ultima-updater en die meestal niet handmatig moet worden geopend; kan worden bewerkt met programma's van derden om de gameplay aan te passen.

Programma's die openen UOP bestanden
Windows
Electronic Arts Ultima Online
Edit with ChangeUOP or MichelAngelo
Macintosh
Electronic Arts Ultima Online

Over UOP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .uop is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ultima Online Patch File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.