Hoofd : Bestandsextensies : .unknown Het dossier

.unknown Bestandsextensie

Bestandstype Unknown

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.UNKNOWN optienummer

Onbekend Windows-bestand zonder bestandskoppeling; kan een ".unknown" extensie hebben om als tijdelijke aanduiding voor de juiste extensie van het bestand te dienen.

Meer informatie

Als u een bestand hebt zonder extensie of een ".unknown" extensie, kunt u proberen de inhoud van het bestand te bekijken door het bestand te openen met een teksteditor. Als het bestand echter in een binair formaat wordt opgeslagen, geeft een teksteditor de inhoud van het bestand niet correct weer. Als u denkt dat u weet wat het bestandstype is, kunt u proberen de extensie naar het juiste achtervoegsel te wijzigen en vervolgens proberen het bestand te openen.

Programma's die openen UNKNOWN bestanden
Windows
Original program that created the file

Over UNKNOWN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .unknown is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Unknown beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.