Hoofd : Bestandsextensies : .uga Het dossier

.uga Bestandsextensie

Bestandstype Ulead GIF Animator File

Ontwikkelaar Ulead
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.UGA optienummer

Projectbestand gemaakt door Ulead GIF Animator, een GIF-animatietool voor webpagina's, presentaties, enz .; bevat een GIF-animatieproject; projectfuncties die in het bestand worden bewaard, omvatten het invoegen van objecten, tekst en vormen; maakt .GIF bestanden aan.

Meer informatie

Als u UGA-bestanden wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan als, kiest u uw opslaglocatie, geeft u uw bestand een naam en slaat u het op in UGA-indeling.

In de proefversie van GIF Animator 5 zijn voorbeeld UGA-bestanden te vinden in de volgende map C: \ Program Files (x86) \ Ulead Systems \ Ulead GIF Animator 5 Trial \ Samples.

OPMERKING: Ulead is in 2006 door Corel overgenomen en de GIF Animator-tool is beëindigd.

Programma's die openen UGA bestanden

Over UGA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .uga is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ulead GIF Animator File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.