Hoofd : Bestandsextensies : .uft Het dossier

.uft Bestandsextensie

Bestandstype Torque Font Cache File

Ontwikkelaar GarageGames
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.UFT optienummer

Een UFT-bestand is een fontcachebestand gemaakt door Torque, een game-engine die wordt gebruikt om twee- en driedimensionale videogames te maken. Het bevat lettertype-afbeeldingen die worden gebruikt voor het weergeven van in-game-tekst. UFT-bestanden worden gegenereerd door Torque 2D- of 3D SDK's uit een lettertype dat is gekozen door de ontwikkelaar (bijv. Arial 12, Times 14, etc.).

Meer informatie

Wanneer een ontwikkelaar een lettertype in Torque heeft, genereert de SDK automatisch een UFT-bestand voor elk lettertype dat u gebruikt (bijvoorbeeld Arial 18 (ansi) .uft). Deze lettertypebestanden bevatten bitmapafbeeldingen van elk van de tekenglyphs die in de speltekst worden gebruikt. Vanwege deze pre-caching kan de engine snel de vooraf gegenereerde bitmapkarakters als grafische tekst in het spel laden.

Programma's die openen UFT bestanden

Over UFT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .uft is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Torque Font Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.