Hoofd : Bestandsextensies : .tvvi Het dossier

.tvvi Bestandsextensie

Bestandstype TitanTV Television Listing File

Ontwikkelaar Decisionmark
Categorie Web-bestanden
Formaat XML

.TVVI optienummer

Bestandsindeling gemaakt voor TitanTV, een service die tv-vermeldingen via internet biedt; bevat gegevens voor een of meer televisieprogramma's, waaronder station, kanaal, programmatitel, programmabeschrijving, episodetitel, begindatum en -tijd, einddatum en -tijd, duur en mediabestemming.

Meer informatie

TVVI-bestanden worden gebruikt door tv-programma's en PVR-apparaten te abonneren om lopende tv-programma's weer te geven. Toekomstige televisielijsten worden opgeslagen met de extensie .TVPI . TVVI-bestanden worden opgeslagen in XML-indeling.

Programma's die openen TVVI bestanden
Windows
Hauppauge Computer Works WinTV-PVR
NVIDIA Personal Cinema
Macintosh
Elgato EyeTV
Formac Elektronik watchandgo USB2

Over TVVI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tvvi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TitanTV Television Listing File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.