Hoofd : Bestandsextensies : .tvshow Het dossier

.tvshow Bestandsextensie

Bestandstype mimoLive Show

Ontwikkelaar Boinx Software
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.TVSHOW optienummer

Een TVSHOW-bestand is een programma gemaakt door mimoLive, een video-editor die wordt gebruikt om uitzendingen te produceren, zoals preken, lezingen, podcasts, nieuwsuitzendingen en meer. Het bevat een showproject met instellingen en aspecten, zoals tekstinhoud, afbeeldingen, overgangen, animaties, framesnelheid, lengte van de show en auteur, die de showpresentatie vormen.

Meer informatie

TVSHOW-bestand geopend in Boinx Software mimoLive 2.8

Wanneer u een project opslaat in mimoLive, wordt het TVSHOW-bestand gemaakt om de inhoud van het project. Wanneer je programma klaar is om op te nemen, klik je op de knop "Start Show" bovenaan de interface. Als u klaar bent met opnemen, kunt u de show opslaan als een .MOV -bestand.

Als u een TVSHOW-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie, en klik op Opslaan.

Om een TVSHOW-bestand te openen, dubbelklikt u op het bestand of selecteert u Bestand → Openen ..., navigeert u naar het bestand en klikt u op Openen.

mimoLive was voorheen bekend als BoinxTV. De applicatie wordt voornamelijk gebruikt voor rechtstreekse videostreaming naar sites zoals YouTube, Facebook en Twitch.tv en voor het projecteren van video naar een extern scherm. Het ondersteunt video vanaf uw computer, webcams, verbonden videocamera's en mobiele apparaten. Het wordt geleverd met handige productietools die ondersteuning bieden voor meerdere camerastandpunten, afbeeldingen, sleutelmogelijkheden en integratie van sociale media. Bijna alles in mimoLive is bovendien aanpasbaar, inclusief lettertypen, afbeeldingen, kleuren en objectposities.

Programma's die openen TVSHOW bestanden

Over TVSHOW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tvshow is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype mimoLive Show beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.