Hoofd : Bestandsextensies : .tvs Het dossier

.tvs Bestandsextensie

Bestandstype TeamViewer Video Session File

Ontwikkelaar TeamViewer
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.TVS optienummer

Een TVS-bestand is een videobestand gemaakt door TeamViewer, een programma waarmee gebruikers op afstand bureaubladcomputers kunnen bedienen. Het bevat video die is opgenomen van een externe sessie en wordt gebruikt voor het maken van demonstratievideo's en geschiedenis van opnamesessies. TVS-bestanden kunnen worden afgespeeld in TeamViewer.

Meer informatie

Gebruikers kunnen alle sessies in TeamViewer opnemen door de optie Extra's → Opties → Geavanceerd → Sessie-recorder automatisch starten bij het starten van de afstandsbedieningssessie te selecteren.

OPMERKING: U kunt een TVS-bestand uploaden naar de TVS naar MP4 online programma en converteer de opgenomen video naar een .MP4 bestand.

Programma's die openen TVS bestanden
Windows
TeamViewer for Windows
Linux
TeamViewer 14
Android
TeamViewer for Remote Control
Macintosh
TeamViewer for Mac
iOS
TeamViewer: Remote Control 14
WEB
TVS to MP4

Over TVS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tvs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TeamViewer Video Session File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.