Hoofd : Bestandsextensies : .tvlayer Het dossier

.tvlayer Bestandsextensie

Bestandstype mimoLive TV Layer

Ontwikkelaar Boinx Software
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.TVLAYER optienummer

Een TVLAYER-bestand is een laag die wordt gebruikt door BoinxTV, een toepassing waarmee gebruikers uitzendingen kunnen produceren zoals lezingen, preken, nieuwsuitzendingen, podcasts en meer. Het slaat laaginformatie op, zoals de overgangsduur, die configureert hoe de afbeeldingen op het scherm worden weergegeven tijdens een uitzending. TVLAYER-bestanden kunnen worden geëxporteerd als .QTZ bestanden.

Meer informatie

Met mimoLive kun je lagen over je video plaatsen om een boeiender en interactiefere presentatie te maken. Het programma wordt geleverd met verschillende voorgebouwde lagen, waaronder weer, 3D-grafieken, nieuwsberichten, klokken, demo's van iOS-apparaten, overshoulder-inserts, Twitter, Facebook, Twitch en ondertitels. Elke laag wordt opgeslagen in het TVLAYER-bestand. U kunt nieuwe lagen importeren door Bestand → Lassamenstellingen importeren te kiezen ....

mimoLive stond voorheen bekend als BoinxTV. De applicatie wordt voornamelijk gebruikt om live video te streamen naar sites zoals YouTube, Facebook en Twitch.tv. Het wordt ook gebruikt om video naar een extern scherm te projecteren via VGA, DVI of HDMI. U kunt video van uw computer, webcams, aangesloten videocamera's en mobiele apparaten gebruiken. De software wordt ook geleverd met handige productietools die ondersteuning bieden voor meerdere camerahoeken, afbeeldingen, sleutelmogelijkheden en integratie van sociale media.

Programma's die openen TVLAYER bestanden

Over TVLAYER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tvlayer is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype mimoLive TV Layer beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.