Hoofd : Bestandsextensies : .tsr Het dossier

.tsr Bestandsextensie

Bestandstype1 Tracker Status Report

Ontwikkelaar Subsite Electronics
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

Wat is TSR file?

Een TSR-bestand is een trackerstatusrapport dat wordt gebruikt door software van de subsite-elektronica die is gespecialiseerd in geleidingssystemen voor horizontaal gestuurde boren (HDD) voor het installeren en onderhouden van ondergrondse leidingen en kabels. Het bevat een as-built rapport over de status van de HDD van leidingen en kabels, inclusief waterleidingen, gasleidingen en andere kruisingen.

Meer informatie

U kunt TSR-bestanden maken met de TSR- en TSR Mobile-toepassingen. Deze bestanden zijn gebaseerd op informatie in .TSL bestanden, die zijn gemaakt door een TK Series HDD Guidance System.

Programma's die openen TSR bestanden

Bestandstype2 TIFF Simple Rare File

Ontwikkelaar ISO/TC 42/WG 18
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.TSR optienummer2

Beeldformaat op basis van de TIFF / EP-standaard voor de opslag van gedeeltelijk verwerkte onbewerkte foto's van camera's; Hiermee wordt de noodzaak voor metadata verwijderd die gedeeltelijke verwerkingsbewerkingen ondersteunen, zoals defecte pixelverwijdering, demosaicing, vlakveldcorrectie, vervormingscorrectie en donkere aftrekking, waardoor het afbeeldingsbestand en bestandslezers eenvoudiger en meer interoperabel zijn.

Meer informatie

Het eenvoudige zeldzame TIFF-formaat is een vereenvoudigd standaard onbewerkt formaat dat door een verscheidenheid aan camera's en toepassingen kan worden gebruikt. Het is ontwikkeld voor gebruikers die een open standaard raw-indeling en een alternatief voor gepatenteerde Camera Raw-indelingen wensen die tags bevatten die niet zijn gespecificeerd in ISO 12234-2. Deze indeling is bedoeld om te worden gestandaardiseerd en gebruikt voor alle soorten camera's en toepassingen.

OPMERKING: momenteel is er geen commerciële software beschikbaar die TSR-bestanden kan schrijven of lezen.

Programma's die openen TSR bestanden
Windows
No commercial software is available yet

Over TSR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tsr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TIFF Simple Rare File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.