Hoofd : Bestandsextensies : .trec Het dossier

.trec Bestandsextensie

Bestandstype TechSmith Recording File

Ontwikkelaar TechSmith
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.TREC optienummer

Een TREC-bestand bevat een schermopname gemaakt door TechSmith Camtasia, een schermopname- en videobewerkingsprogramma. Het slaat audio en video op van de schermopnamesessie van een gebruiker en bevat metadata, zoals cursoreffecten en overgangen. TREC-bestanden worden meestal gebruikt voor het opslaan van inhoud voor zelfstudies en demonstraties.

Meer informatie

Het TREC-formaat is compatibel met zowel Windows- als Mac-versies van Camtasia, waardoor het handiger is om opnamen op verschillende platforms te delen. TREC-bestanden worden opgeslagen als onderdeel van .CAMPROJ (Windows-versie) en .CMPROJ (Mac-versie) schermopnameprojecten.

OPMERKING: de TREC-extensie is uitgebracht met versie 8.4.0 van Camtasia Studio (Windows versie) en versie 2.8.0 van Camtasia voor Mac. Het vervangde de .CAMREC en .CMREC extensies voor camera-opnames.

Programma's die openen TREC bestanden

Over TREC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .trec is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TechSmith Recording File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.