Hoofd : Bestandsextensies : .tps Het dossier

.tps Bestandsextensie

Bestandstype1 Multi Channel Measurement File

Ontwikkelaar TiePie engineering
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is TPS file?

Formaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van gegevens die zijn opgenomen met TiePie Multi Channel-software; slaat gegevens op die zijn vastgelegd door het programma, evenals instrumentinstellingen voor de meetinstrumenten; elke meting wordt opgeslagen in een apart bestand.

Programma's die openen TPS bestanden

Bestandstype2 Clarion TopSpeed Data File

Ontwikkelaar Clarion
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.TPS optienummer2

Database-indeling gebruikt door Clarion TopScan of TopSpeed; slaat gegevens op als een plat bestand, dat één item per regel registreert, met velden gescheiden door spaties of komma's; Clarion wordt vaak gebruikt om aangepaste databasetoepassingen te maken.

Meer informatie

TPS-bestanden kunnen worden gelezen door Clarion-software en door programma's die het TopSpeed ODBC-stuurprogramma van SoftVelocity ondersteunen.

Programma's die openen TPS bestanden

Bestandstype3 TexturePacker Sprite Sheet File

Ontwikkelaar Code'n'Web
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.TPS optienummer3

Bestand gemaakt door TexturePacker, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van sprite-sheets en voor het optimaliseren van afbeeldingen; slaat een sprite-sheet op, een canvas dat strak is gerangschikt met bitmapafbeeldingen; maakt het mogelijk meerdere afbeeldingen in hetzelfde bestand te comprimeren.

Meer informatie

TPS-bestanden kunnen verschillende poses opslaan voor het animeren van een op sprite gebaseerd teken of een ander object. Ze worden vaak gebruikt voor het opslaan van texturen en andere grafische afbeeldingen voor games.

Programma's die openen TPS bestanden

Bestandstype4 Bryce Tree Shape File

Ontwikkelaar DAZ Productions
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.TPS optienummer4

3D-vormbestand gebruikt door Bryce, een 3D-landschapsmodelprogramma; bevat de vorm van een specifiek type boom, zoals een berk, esdoorn, kokosnoot of es; vaak gebruikt voor het genereren van bosbouw of andere achtergronden.

Programma's die openen TPS bestanden
Windows
DAZ 3D Bryce
Macintosh
DAZ 3D Bryce

Over TPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Bryce Tree Shape File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.