Hoofd : Bestandsextensies : .tpi Het dossier

.tpi Bestandsextensie

Bestandstype1 EDIUS Plugin File

Ontwikkelaar Thomson
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is TPI file?

Plugin-bestand gebruikt door EDIUS, een videobewerkingsprogramma; bevat een plug-in, die videobewerkingsfunctionaliteit toevoegt; gewoonlijk gemaakt om nieuwe bestandsindelingen te importeren of om aanpassingen van de videokleur, lichteffecten, bewegingsvervaging en andere visuele effecten toe te passen.

Programma's die openen TPI bestanden
Windows
Thomson EDIUS

Bestandstype2 TrueVision Bitmap Image

Ontwikkelaar AT&T
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.TPI optienummer2

Rasterafbeelding gemaakt in Targa-bestandsindeling, oorspronkelijk ontwikkeld voor TARGA- en VISTA-grafische kaarten; bevat een bitmapafbeelding die is opgeslagen als een raster van pixels; ondersteunt maximaal 24 bits per pixel met een 8-bits alfakanaal.

Programma's die openen TPI bestanden
Windows
IvanView
Advanced Batch Converter

Over TPI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tpi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TrueVision Bitmap Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.