Hoofd : Bestandsextensies : .tpf Het dossier

.tpf Bestandsextensie

Bestandstype1 SPSS Text Wizard Document

Ontwikkelaar IBM
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is TPF file?

instellingenbestand gemaakt door IBM SPSS, een statistisch softwarepakket gebruikt voor data mining en voorspellende analyse; slaat de opties op die zijn opgegeven in de wizard Tekst importeren; kan worden gebruikt voor het importeren van gegevens uit meerdere tekstbestanden die dezelfde opmaak gebruiken.

Meer informatie

De wizard Tekst importeren kan worden geopend door Bestand → Tekstgegevens lezen te selecteren in het toepassingsmenu. In dit dialoogvenster kunt u tekstscheidingstekens, variabelenamen en andere opties opgeven. De laatste stap van het dialoogvenster vraagt: "Wilt u dit bestandsformaat bewaren voor toekomstig gebruik?" Hier kunt u een TPF-bestand opslaan dat uw importselecties opslaat.

Programma's die openen TPF bestanden
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Bestandstype2 TexMod Package File

Ontwikkelaar TexMod
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.TPF optienummer2

Bestand gemaakt door TexMod, een programma dat wordt gebruikt voor het wijzigen van DirectX-texturen ( .DDS bestanden) in videogames; slaat een pakket texturen op dat in een spel kan worden geladen om de weergave van 3D-tekens en objecten te veranderen.

Meer informatie

TexMod werd oorspronkelijk gebruikt voor Tomb Raider maar wordt nu ook gebruikt voor andere DirectX-games, zoals Guild Wars. OPMERKING: Het TexMod-project kreeg een nieuwe naam in de Universal Modding Engine (uMod ). De uMod-software is nog steeds compatibel met het TPF-formaat.

Programma's die openen TPF bestanden
Windows
uMod
TexMod

Bestandstype3 Transit NXT Pack Translation File

Ontwikkelaar STAR Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.TPF optienummer3

Bestand gemaakt door Transit NXT, een programma voor vertaling en lokalisatie van talen; bevat een vertaling van termen en uitdrukkingen van de ene taal naar een andere taal; gebruikt door een vertaler om een vertaling terug te sturen van een bron .PPF bestand.

Programma's die openen TPF bestanden
Windows
STAR Group Transit

Over TPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tpf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Transit NXT Pack Translation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.