Hoofd : Bestandsextensies : .tpd Het dossier

.tpd Bestandsextensie

Bestandstype1 Cyberlink TOD Video File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is TPD file?

HD-video in JVC-camcorder met hoge definitie bewerkt met Cyberlink-videobewerkingssoftware; slaat videogegevens op in het MPEG-2-transportstreamformaat; gebruikt om het high-definition-formaat te behouden dat is opgenomen met de JVC-camcorder.

Meer informatie

TPD-bestanden werden oorspronkelijk opgenomen als .TOD bestanden op JVC Everio digitale camcorders, zoals de GZ-HD3, GZ-HD5, GZ-HD6, GZ-HD7, GZ-HD30 en GZ-HD40-modellen . Na het bewerken kunnen TPD-bestanden worden geüpload naar de JVC-harde schijf en worden afgespeeld op de camcorder.

TPD-bestanden kunnen worden geconverteerd naar meer gebruikelijke videobestandstypen met behulp van Cyberlink-software en enkele andere videobewerkingsprogramma's.

OPMERKING: Cyberlink-software wordt soms gebundeld met aankopen van JVC-camcorders.

Programma's die openen TPD bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
CyberLink PowerDVD
Pavtube Video Converter
CyberLink Media Suite

Bestandstype2 TreePad 7 Database File

Ontwikkelaar Freebyte.com
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.TPD optienummer2

Bestand gemaakt door TreePad 7 of hoger, een personal information manager; slaat informatie op die is gestructureerd als een hiërarchie van "knooppunten", die elk documentinhoud zoals tekst, afbeeldingen, hyperlinks, gestructureerde gegevens en andere persoonlijke inhoud opslaan.

Meer informatie

OPMERKING: vóór TreePad 7 gebruikte de software de bestandsextensie .HJT voor databases.

Programma's die openen TPD bestanden

Over TPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tpd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TreePad 7 Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.