Hoofd : Bestandsextensies : .tp Het dossier

.tp Bestandsextensie

Bestandstype Beyond TV Transport Stream File

Ontwikkelaar SnapStream Media
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.TP optienummer

Video-opname gemaakt met Beyond TV digitale video-opnamesoftware; opgenomen met een compatibele tv-tunerkaart en een televisiebron zoals analoge of digitale kabel, satelliet of antenne.

Meer informatie

TP-bestanden nemen gegevens op van een transportstroom (TS), een communicatieprotocol voor het verzenden van audio- en videogegevens. Het bevat een foutcorrectie waarmee de stream intact kan blijven, zelfs als sommige gegevens van de verzending niet worden ontvangen. OPMERKING: TP-bestanden met uren high-definition inhoud kunnen enkele gigabytes groot zijn.

Programma's die openen TP bestanden
Windows
Roxio Creator
CyberLink PowerDVD
DRD Systems VideoReDo
SnapStream Media Beyond TV
MAGIX Video Pro X
Wondershare Filmora
CyberLink Media Suite
Macintosh
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Wondershare Filmora

Over TP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Beyond TV Transport Stream File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.