Hoofd : Bestandsextensies : .tod Het dossier

.tod Bestandsextensie

Bestandstype JVC Everio Video Capture File

Ontwikkelaar JVC
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.TOD optienummer

Videobestand vastgelegd door een JVC Everio videocamera, zoals de GZ-HD3 en GZ-HD7; opgeslagen in een eigen indeling die kan worden bekeken met behulp van de Cyberlink-software die wordt meegeleverd met JVC-videocamera's.

Meer informatie

Recente versies van andere videobewerkingsprogramma's kunnen mogelijk ook TOD-bestanden importeren (zie hieronder). De meegeleverde Cyberlink PowerDirector-toepassing kan TOD-bestanden importeren en exporteren als .MPG -bestanden, die kunnen worden bekeken door de meeste videobewerkingsprogramma's.

OPMERKING: Sommige JVC Everio-camera's slaan videobestanden op met een .MOD -extensie , vergelijkbaar met het TOD-formaat.

Programma's die openen TOD bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
VideoLAN VLC media player
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
Adobe Flash
Pinnacle Studio
Serif MoviePlus
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Adobe Flash
Apple iMovie
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
iOS
Apple iMovie

Over TOD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tod is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JVC Everio Video Capture File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.