Hoofd : Bestandsextensies : .tn Het dossier

.tn Bestandsextensie

Bestandstype LG Phone Image

Ontwikkelaar LG
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.TN optienummer

Beeldformaat gebruikt door sommige LG mobiele telefoons, waaronder de LG Env3 en LG EnV Touch; slaat een foto op die door de telefoon is gemaakt en wordt op de geheugenkaart (MicroSD) op het apparaat opgeslagen; kan niet worden bekeken met traditionele afbeeldingsviewers, maar moet in plaats daarvan vanaf de telefoon naar het e-mailadres van de gebruiker worden verzonden om op een computer te worden weergegeven als .JPG -bestand (Media Center → Afbeelding en video → Mijn afbeeldingen → Afbeelding selecteren → Verzenden → Afbeelding Bericht).

Meer informatie

Sommige gebruikers hebben met succes handmatig TN-bestanden op hun lokale computer geopend door de ".tn" -extensie te hernoemen naar ".jpg" en ze te openen met IrfanView.

OPMERKING: hoewel sommige informatie geeft aan dat bestanden met de extensie ".tn" Tracor Northern-afbeeldingen zijn, dit is onwaarschijnlijk. Het Tracor Northern (TN) -formaat, zoals beschreven in het US Geological Survey Open-File Report OF 98-248, wordt gebruikt door Tracor Northern (nu NORAN Instruments) elektronische microscopie-testapparatuur voor het vastleggen van afbeeldingen met een 512x512 pixels, 8-bit grijsschaal formaat. Deze afbeeldingen gebruiken de extensie ".sem", niet de extensie ".tn" en kunnen worden geconverteerd naar .GIF bestanden met het programma SEM2GIF.EXE of naar een eigen ".bin" -indeling met behulp van het programma SEM2BIN.EXE. Het ".sem" -formaat is echter niet het formaat dat wordt gebruikt door moderne mobiele apparaten.

Programma's die openen TN bestanden
Windows
IrfanView

Over TN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype LG Phone Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.