Hoofd : Bestandsextensies : .tmpl Het dossier

.tmpl Bestandsextensie

Bestandstype1 Xfire User Interface Template

Ontwikkelaar Xfire
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is TMPL file?

Sjabloonbestand gebruikt door Xfire, een instant messaging-applicatie voor gamers; bevat een HTML-sjabloonbestand voor het weergeven van een gebruikersinterfacepagina; opgeslagen in platte tekst en bevat% variabele% codetags die worden vervangen door gebruikersinterfacespecifieke waarden wanneer de toepassing wordt uitgevoerd.

Meer informatie

TMPL-bestanden worden gebruikt voor het weergeven van informatie voor vrienden, schermafbeeldingen, video's en andere informatie over gaming sociale netwerken. Voorbeelden van TMPL-bestanden zijn about.tmpl, addfriend.tmpl, notifications.tmpl en clanreminder.tmpl.

Programma's die openen TMPL bestanden
Windows
Xfire

Bestandstype2 BlueJ Default Template

Ontwikkelaar University of Kent
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.TMPL optienummer2

Sjabloonbestand gemaakt voor BlueJ, een Java-ontwikkelingsprogramma; bevat een standaardsjabloon met de brontekst van verschillende klassen toegankelijk in BlueJ, enkele voorbeelden zijn: standaard Java-klasse, interface, appletbron en projectnotitie; wordt weergegeven in verschillende talen, zoals Engels, Chinees en Duits.

Meer informatie

TMPL-bestanden zijn te vinden in BLUEJ_HOME / lib / LANGUAGE / template en in de map "new class" in de sectie "templates". Op een Mac, Ctrl-klik op de BlueJ-applicatie, selecteer Show Package Contents, then Contents, dan Resources, dan Java, dan de map van uw specifieke taal (Engels) en vervolgens sjablonen. Vervolgens ziet u de TMPL-bestanden en de map met nieuwe klassen.

Gemeenschappelijk TMPL bestandsnamen

html.tmpl - HTML-sjabloon.

method.tmpl - Methodensjabloon.

readme.tmpl - Beschrijving van uw project.

stdclass.tmpl - Standaard Java-klassesjabloon.

shell.tmpl - U moet dit niet wijzigen, het is alleen voor intern gebruik.

Programma's die openen TMPL bestanden

Over TMPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tmpl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BlueJ Default Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.