Hoofd : Bestandsextensies : .tmb Het dossier

.tmb Bestandsextensie

Bestandstype Timbuktu Pro Connection Document

Ontwikkelaar Netopia
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.TMB optienummer

Besturingsbestand voor externe toegang gebruikt door Timbuktu, een programma waarmee meerdere computersystemen op afstand kunnen worden beheerd; slaat de verbindingsinstellingen op voor een externe verbinding, inclusief de computernaam, het externe IP-adres en beveiligingsinstellingen.

Meer informatie

Verbindingsdocumenten worden gemaakt als bureaubladsnelkoppelingen. Er kan dubbel worden geklikt om verbinding te maken met een externe computer. Ze kunnen ook met de rechtermuisknop worden geklikt en worden geopend om de verbindingseigenschappen te bewerken.

Programma's die openen TMB bestanden
Windows
Netopia Timbuktu Pro
Macintosh
Netopia Timbuktu Pro

Over TMB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tmb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Timbuktu Pro Connection Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.