Hoofd : Bestandsextensies : .tld Het dossier

.tld Bestandsextensie

Bestandstype Tag Library Descriptor File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.TLD optienummer

Ontwikkelaarsbestand gebruikt voor Java Server Page (JSP) ontwikkelingsprojecten; opgeslagen met XML-opmaak en bevat beschrijvingen van tags, die worden gebruikt om JSP-documenten op te maken; beschrijft de ondersteunde tags in een bijbehorende tagbibliotheek.

Meer informatie

Een JSP-tag lijkt op een HTML-tag. Een aangepaste tag < loadData > kan worden gebruikt voor het laden van gegevens in een JSP-webpagina. De aangepaste tagbibliotheek heeft een klasse-handler voor dit type tag en het TLD-bestand zou de tag beschrijven.

Tagbibliotheken en tagdescriptors worden bij Java-gebaseerde webtoepassingen geleverd. Vaak is het TLD-bestand verpakt als onderdeel van een .JAR -bestand dat zich in de map / WEB-INF / lib / bevindt.

Programma's die openen TLD bestanden
Windows
Microsoft XML Notepad
Eclipse
Oracle NetBeans
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
Vim
Eclipse
Oracle NetBeans
Macintosh
MacroMates TextMate
Eclipse
Oracle NetBeans

Over TLD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tld is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Tag Library Descriptor File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.