Hoofd : Bestandsextensies : .tjp Het dossier

.tjp Bestandsextensie

Bestandstype1 TaskJuggler Project File

Ontwikkelaar TaskJuggler
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is TJP file?

Projectbestand gemaakt met TaskJuggler, een open source projectmanagementtool; gebruikt voor het beheren en analyseren van taken, middelen, kosten, productiviteit, etc.

Meer informatie

TJP-bestanden worden opgeslagen als tekstuele documenten geschreven in een gepatenteerde declaratieve programmeertaal. Elk bestand bestaat uit een rootprojectbestand en de inhoud van de subbestanden in het hoofdbestand.

Programma's die openen TJP bestanden
Linux
TaskJuggler

Bestandstype2 Tiled JPEG File

Ontwikkelaar UC Berkeley
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.TJP optienummer2

Bestandsformaat ontwikkeld door het Berkeley Digital Library Project dat meerdere afbeeldingen in één bestand opslaat; beïnvloed door het Kodak FlashPix-formaat en gedeeltelijk gebaseerd op het GridPix-formaat, ook ontwikkeld door University of California, Berkeley.

Programma's die openen TJP bestanden
Linux
UC Berkeley TilePic

Over TJP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tjp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Tiled JPEG File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.