Hoofd : Bestandsextensies : .thm Het dossier

.thm Bestandsextensie

Bestandstype1 Sony Ericsson Theme File

Ontwikkelaar Sony Ericsson
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is THM file?

Een THM-bestand is een themabestand dat wordt gebruikt door mobiele telefoons van Sony Ericsson. Het slaat instellingen op die worden gebruikt om de gebruikersinterface van de mobiele telefoon aan te passen en bevat aangepaste venster- en tekstkleuren, pictogrammen, achtergrond en andere afbeeldingen. THM-bestanden kunnen worden gemaakt en bewerkt met behulp van de gratis Themes Creator van Sony Ericsson.

Programma's die openen THM bestanden

Bestandstype2 Video Thumbnail File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.THM optienummer2

Een THM-bestand is een miniatuurafbeelding die wordt gegenereerd door digitale camcorders en softwareprogramma's wanneer een videoclip wordt opgeslagen. Het bevat een kleine afbeelding van het eerste frame van de videoclip en wordt gebruikt om visueel door een verzameling videoclips te bladeren.

Meer informatie

Videominiaturen worden vaak opgeslagen op geheugenkaarten wanneer video wordt vastgelegd op digitale camcorders of digitale camera's die video opnemen. THM-bestanden kunnen al dan niet worden overgebracht naar de computer, afhankelijk van de software die wordt gebruikt om de video te importeren. Elk THM-bestand deelt dezelfde bestandsnaam als de bijbehorende videoclip. "Clip001.thm" zou bijvoorbeeld worden gemaakt voor "clip001.avi."

OPMERKING: THM-bestanden worden vaak opgeslagen met behulp van JPEG-opmaak. Daarom kunt u proberen deze rechtstreeks in een image viewer te openen of u kunt de bestandsextensie wijzigen in ".jpg" en deze openen met elke .JPG viewer.

Programma's die openen THM bestanden
Windows
ACD Systems ACDSee
Microsoft Windows Photo Viewer
Sony Picture Motion Browser
Microsoft Paint
Canon ZoomBrowser EX
Macintosh
Apple Preview

Bestandstype3 Thermwood Macro File

Ontwikkelaar Thermwood
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.THM optienummer3

Macro bestand gebruikt door Thermwood CNC Routers; bevat instructies voor routerbewerking die routerprocessen automatiseren; een lijst met CNC-gebeurtenissen wordt ook opgeslagen in een bestand met de naam "hist.thm".

Programma's die openen THM bestanden
Windows
Thermwood Mastercam

Bestandstype4 Thumbnail Image File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.THM optienummer4

Kleine, icongrote afbeelding die een grotere afbeelding vertegenwoordigt; algemeen gebruikt op het web en in galerijen met illustraties; kan worden gemaakt door verschillende foto- of videobewerkingsprogramma's; ook geproduceerd door sommige digitale camera's als kleine voorbeeldafbeeldingen van foto's gemaakt met de camera.

Programma's die openen THM bestanden
Windows
ACD Systems ACDSee
Microsoft Windows Photo Viewer
CorelDRAW
Microsoft Windows Photos
Macintosh
Apple Preview

Over THM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .thm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Thumbnail Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.