Hoofd : Bestandsextensies : .theater Het dossier

.theater Bestandsextensie

Bestandstype iMovie Theater File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.THEATER optienummer

Archief gemaakt door iMovie 10 en hoger, een app voor videobewerking; bevat bestanden die deel uitmaken van het iMovie-theater van een gebruiker, waaronder .MP4 bestanden van de video's van de gebruiker en een .PLIST -bestand met een lijst van de geziene films.

Meer informatie

Wanneer u de "Theater" -weergave selecteert in iMovie, geeft de toepassing de informatie weer die wordt bewaard in het THEATER-bestand. Het iMovie-theater bestaat uit filmprojecten die u hebt gemaakt en gedeeld. Het THEATER-bestand bevindt zich in de map "Movies" van de gebruikersdirectory.

Programma's die openen THEATER bestanden
Macintosh
Apple iMovie
iOS
Apple iMovie

Over THEATER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .theater is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iMovie Theater File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.