Hoofd : Bestandsextensies : .tdt Het dossier

.tdt Bestandsextensie

Bestandstype1 FirstBreak Concrete Test File

Ontwikkelaar LogicSphere
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is TDT file?

Bestand gebruikt door FirstBreak, een programma dat de sterke punten van concrete mengsels test; bevat de testresultaten van concrete batches, inclusief de batchreferentie, de datum, de sterkte van het testspecimen, inzakken, luchtgehalte en temperatuur.

Meer informatie

TDT-bestanden worden gebruikt om concrete tests te loggen en input te leveren voor statistische analyses van FirstBreak. Ze worden opgeslagen in een .CSV -formaat.

Programma's die openen TDT bestanden
Windows
LogicSphere FirstBreak

Bestandstype2 Sim Tower Game File

Ontwikkelaar Maxis
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.TDT optienummer2

Bestand gemaakt door Sim Tower: The Vertical Empire, een torenconstructie en managementsimulator; bevat tower gameplay-gegevens zoals een bank, kantoor, bioscoop of hotel; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

OPMERKING: Sim Tower is ontwikkeld voor Windows en Macintosh en uitgebracht in 1994. Het is niet langer onderhouden. Als je de applicatie wilt openen, heb je een DOS-emulator nodig, zoals DOSBox.

Programma's die openen TDT bestanden

Bestandstype3 AVCHD Thumbnail File

Ontwikkelaar Sony and Panasonic
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.TDT optienummer3

Miniatuurbestand gemaakt door Sony en Panasonic digitale camcorders; bevat miniatuurafbeeldingen van opgenomen video in het AVCHD-formaat (Advanced Video Coding High Definition); verschijnt in map bij het aansluiten van camcorder op computer; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

TDT-bestanden kunnen worden gevonden, samen met .TID bestanden, in de AVCHDTN-map, die wordt vastgehouden in de AVCHD-map, die wordt bewaard in de privé-map in uw camcorder.

Gemeenschappelijk TDT bestandsnamen

THUMB.TDT - Alleen naam van Sony / Panasonic TDT-bestanden.

Programma's die openen TDT bestanden
Windows
Appears in folders in window when connecting Sony/Panasonic camcorder or memory card to computer.
Macintosh
Appears in folders in window when connecting Sony/Panasonic camcorder or memory card to computer.

Bestandstype4 THOR Data Tree File

Ontwikkelaar Daylight Chemical Information Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.TDT optienummer4

THOR Data Tree-bestand (TDT) gebruikt door THOR-Merlin, een databaseprogramma dat wordt gebruikt voor het opslaan en ophalen van chemische informatie; bevat gegevens die lijken op een thesaurus die betrekking heeft op chemische informatie en concepten.

Meer informatie

TDT-bestanden worden gebruikt om informatie te relateren en informatie over te dragen tussen programma's die verschillende talen en termen gebruiken. Ze worden opgeslagen als gewone tekst, maar zijn niet gemakkelijk leesbaar voor mensen vanwege hun aangepaste syntaxis.

Programma's die openen TDT bestanden
Windows
Daylight THOR-Merlin System

Over TDT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tdt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype THOR Data Tree File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.