Hoofd : Bestandsextensies : .tcx Het dossier

.tcx Bestandsextensie

Bestandstype1 TestComplete Script Extension Package

Ontwikkelaar SmartBear
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

Wat is TCX file?

Een TCX-bestand is een scriptuitbreidingspakket dat wordt gebruikt door SmartBear TestComplete, een programma dat wordt gebruikt om het testen van de gebruikersinterface van een toepassing te automatiseren. Het bevat bestanden die worden gebruikt door een scriptextensie, waaronder een .XML -bestand, .VBS en / of .JS -bestanden, een .CHM -bestand, .PNG en .BMP -bestanden. TCX-bestanden zijn gecomprimeerd in Zip-indeling en kunnen bestanden opslaan voor meerdere scriptextensies.

Meer informatie

Scriptextensies voegen aangepaste functionaliteit toe aan TestComplete op dezelfde manier als plug-ins, maar zijn eenvoudiger te maken in TestComplete. Hiermee kunt u geautomatiseerde tests aanpassen die kunnen worden uitgevoerd op uw toepassing. De scriptextensies kunnen worden gebruikt voor het maken van aangepaste opnametijdacties, scriptingobjecten, ontwerptijdacties, trefwoordtestbewerkingen en bewerkingen op testresultaten.

TCX-bestanden slaan meestal de volgende bestanden op:

TCX-bestanden worden voornamelijk geopend in TestComplete wanneer een gebruiker het in de toepassing importeert. U kunt TCX-bestanden echter ook handmatig openen omdat ze hernoemde ZIP-bestanden zijn.

Om een TCX-bestand handmatig te openen, geeft u de ".tcx" -bestandsextensie de naam ".zip" en vouwt u het archief uit met een Zip decompressieprogramma, zoals Corel WinZip, Apple Archive Utility of 7-Zip.

Om een TCX-bestand te maken, keert u eenvoudigweg het bovengenoemde proces terug. Comprimeer uw extensiebestanden als een ZIP-bestand met een zipcompressieprogramma en hernoem de extensie ".zip" in ".tcx".

Programma's die openen TCX bestanden

Bestandstype2 Training Center XML File

Ontwikkelaar Garmin
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.TCX optienummer2

Een TCX-bestand is een XML-bestand dat wordt gebruikt om fitnessgegevens over te dragen tussen fitnessapparaten. Het bevat fitnessgegevens, zoals het type sport, rondetijd, afstand, calorieën, intensiteit en hartslag. TCX-bestanden worden meestal gemaakt door Garmin- en Fitbit-apparaten.

Meer informatie

TCX-bestanden kunnen worden geopend met behulp van verschillende programma's, zoals Garmin Training Center, Google Earth en Strava. Ze worden ook ondersteund door MotionBased.com en de Garmin Communicator-plug-in.

TCX-bestanden kunnen ook worden geëxporteerd vanuit een Fitbit-gebruikersaccountdashboard op fitbit.com. Als u fitnessgegevens wilt exporteren, selecteert u Logboek → Activiteiten in het dashboard, klikt u op Details in de activiteitengeschiedenis bekijken, selecteert u de drie punten en kiest u Export als een TCX-bestand.

OPMERKING: Het TCX-formaat is beschikbaar in zowel TCX v1 en TCX v2 schema's.

Programma's die openen TCX bestanden

Bestandstype3 TurboCAD 3D Model Text File

Ontwikkelaar IMSI/Design
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.TCX optienummer3

TurboCAD-tekening opgeslagen in een tekstindeling; kan 2D- of 3D-modeldata bevatten; vergelijkbaar met een standaard TurboCAD-tekening ( .TCW ) bestand, maar opgeslagen in een tekstindeling die kan worden bekeken in een teksteditor.

Meer informatie

Het TCX-formaat van TurboCAD is vergelijkbaar met het AutoCAD .DXF bestandsformaat.

Programma's die openen TCX bestanden
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Over TCX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tcx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TurboCAD 3D Model Text File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.