Hoofd : Bestandsextensies : .tcp Het dossier

.tcp Bestandsextensie

Bestandstype1 Tally Compiled Program File

Ontwikkelaar Tally Solutions
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

Wat is TCP file?

Programma gecompileerd met Tally.Developer, een Tally Definition Language (TDL) programmeeromgeving; bevat een programma dat kan worden uitgevoerd binnen Tally.ERP; bevat ook productinformatie opgenomen door de ontwikkelaars.

Meer informatie

TCP-bestanden worden gebruikt om aangepaste Tally.ERP-toepassingen op te slaan. Ze zijn alleen leesbaar door Tally-producten.

Programma's die openen TCP bestanden
Windows
Tally Solutions Tally.Developer
Tally Solutions Tally.ERP

Bestandstype2 TurboCAD Mac Pro Drawing

Ontwikkelaar IMSI
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.TCP optienummer2

Tekening gemaakt door de Mac Pro-versie van TurboCAD, een CAD-toepassing die wordt gebruikt voor het opstellen van architecturale en productieontwerpen; bevat een 2D- of 3D-tekening met objecten, metingen en weergave-eigenschappen.

Meer informatie

Het TCP-bestand wordt meestal gebruikt voor het opslaan van mechanische en productiecomponentontwerpen. De extensie wordt gebruikt door de Mac Pro-editie, terwijl de bestandsextensie .TCD wordt gebruikt door TurboCAD Mac Deluxe. OPMERKING: om het TCP-bestand te maken, selecteert u Bestand → Opslaan als ....

Programma's die openen TCP bestanden
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Over TCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tcp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TurboCAD Mac Pro Drawing beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.