Hoofd : Bestandsextensies : .tcd Het dossier

.tcd Bestandsextensie

Bestandstype1 TurboCAD Mac Deluxe Drawing

Ontwikkelaar IMSI
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is TCD file?

2D- of 3D-tekening gemaakt door de Mac Deluxe-versie van TurboCAD, een CAD-toepassing waarmee gebruikers ontwerpen voor architectuur en productie kunnen opstellen; bevat een tekening met objecten, tekst, verlichtingseigenschappen en metingen.

Meer informatie

Het TCD-bestand wordt gebruikt voor het opslaan van uw mechanische en productiecomponentontwerpen. De extensie wordt gebruikt door de Mac Deluxe van TurboCAD terwijl de bestandsextensie .TCP door TurboCAD Mac Pro wordt gebruikt.

OPMERKING: Selecteer Bestand → Opslaan als .... om het TCP-bestand te maken.

Programma's die openen TCD bestanden
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Bestandstype2 Technobox CAD Drawing

Ontwikkelaar Technobox
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.TCD optienummer2

Tekening of ontwerp gemaakt met Technobox CAD, een Duits computer aided design (CAD) -programma; eigen formaat gebruikt door Technobox CAD / 4, CAD / 5 en CAD / 6; kan worden bekeken met het gratis Tenado Viewer-programma.

Programma's die openen TCD bestanden
Windows
Technobox CAD or Tenado Viewer

Over TCD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tcd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Technobox CAD Drawing beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.