Hoofd : Bestandsextensies : .tbn Het dossier

.tbn Bestandsextensie

Bestandstype Kodi Thumbnail Image

Ontwikkelaar XBMC Foundation
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.TBN optienummer

Beeldbestand gebruikt door Kodi, een software mediaspeler voor Mac, Windows en Linux; slaat een miniatuurafbeelding op van een videoclip, audiofragment of een afspeellijst; gebruikt als de voorbeeldafbeelding bij het bladeren door de digitale mediaverzameling van de computer.

Meer informatie

TBN-bestanden zijn .JPG bestanden die de extensie ".tbn" gebruiken. Daarom kunt u ze openen met elke standaard afbeeldingsviewer of editor.

TBN-bestanden gebruiken hetzelfde voorvoegsel voor bestandsnamen als de mediabestanden die ze bekijken. MyVideo.avi zou bijvoorbeeld een miniatuurbestand met de naam MyVideo.tbn hebben.

OPMERKING: Kodi stond voorheen bekend als XBMC.

Programma's die openen TBN bestanden
Windows
Kodi
Linux
Kodi
Macintosh
Kodi

Over TBN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tbn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Kodi Thumbnail Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.