Hoofd : Bestandsextensies : .tb0 Het dossier

.tb0 Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Photoshop Thumbnail Cache File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.TB0 optienummer

Cachebestand gemaakt door oudere versies van Adobe Photoshop-software voor het bewerken van afbeeldingen; bevat een miniatuurafbeelding van een bestand dat is bekeken met de tool File Browser; gebruikt voor het maken van kleinere afbeeldingsvoorbeelden die snel kunnen worden gescand.

Meer informatie

De Photoshop-bestandsbrowser maakt metadata-cachebestanden met de extensie .MD0 wanneer het TB0-miniatuurafbeeldingen genereert.

OPMERKING: Adobe Bridge heeft de File Browser-tool van Photoshop vervangen als toepassing voor het bladeren door afbeeldingen Adobe Creative Suite-toepassingen. Adobe Bridge gebruikt de extensies .BC en .BCT voor cachebestanden.

Programma's die openen TB0 bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Bridge
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Bridge

Over TB0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tb0 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Photoshop Thumbnail Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.