Hoofd : Bestandsextensies : .sxw Het dossier

.sxw Bestandsextensie

Bestandstype StarOffice Writer Document

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.SXW optienummer

Word-document dat oorspronkelijk is gemaakt door StarOffice Writer, de tekstverwerker die is meegeleverd met StarOffice suite; gebaseerd op de OpenDocument XML-indeling en is compatibel met Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.org) Writer, de opvolger van StarOffice Writer.

Meer informatie

Apache OpenOffice gebruikt nu .ODT bestanden om documenten op te slaan.

OPMERKING: StarOffice is oorspronkelijk ontwikkeld door Sun Microsystems, die werd overgenomen door Oracle. Star Office werd Open Office, een commercieel product van Oracle. Open Office is hetzelfde product als de gratis Apache OpenOffice, behalve dat Open Office een pakket voor technische ondersteuning bevat.

Programma's die openen SXW bestanden
Windows
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Over SXW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sxw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StarOffice Writer Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.