Hoofd : Bestandsextensies : .sxm Het dossier

.sxm Bestandsextensie

Bestandstype StarMath Formula

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.SXM optienummer

Math-formule oorspronkelijk gemaakt door StarMath maar nog steeds ondersteund door Apache OpenOffice Math (voorheen onderdeel van OpenOffice.org), de opvolger van StarMath; slaat een wiskundige formule op met een oudere bestandsindeling voordat Apache OpenOffice de OpenDocument-specificatie heeft aangenomen.

Meer informatie

OPMERKING: StarMath heeft oorspronkelijk .SMF -bestanden gebruikt in versie 5. StarMath 6 en Apache OpenOffice versie 1 gebruiken beide het SXM-formaat. Apache OpenOffice Math-formules gebruiken nu de .ODF (OpenDocument Formula) -extensie.

Programma's die openen SXM bestanden
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Over SXM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sxm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StarMath Formula beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.