Hoofd : Bestandsextensies : .sxi Het dossier

.sxi Bestandsextensie

Bestandstype StarOffice Impress Presentation

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SXI optienummer

Presentatie oorspronkelijk gemaakt door StarOffice Impress, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van diavoorstellingen; over het algemeen volgt een sjabloon voor een dia-indeling en bevat een titeldia gevolgd door dia's met inhoud; ondersteunt audio-, video- en overgangseffecten.

Meer informatie

SXI-bestanden werden gebruikt door StarOffice versie 5 en Apache OpenOffice versie 1 (voorheen onderdeel van OpenOffice.org). Eerdere versies van StarOffice gebruikten .SDP bestanden voor presentaties. Latere versies van Apache OpenOffice gebruiken het .ODP -formaat voor presentaties.

Programma's die openen SXI bestanden
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Over SXI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sxi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StarOffice Impress Presentation beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.